DENNÍ MENU

 

PROSINEC 10-14

Salát týdne - Variace trhaných salátů s tyrolskou šunkou, sušenými rajčaty, olivami, parmazánem a dresinkem vinaigrette, bylinkové bruschetty  ( 1,7 )      99,-

Dezert týdne - Restovaná jablíčka na medu a calvadosu s tortillovými chipsy se skořicovým cukrem, šlehačka  ( 1,7 )  50,-

Pondělí

Tomatová se zakysanou smetanou  ( 7 )          0,2 - 22,-        0,3 - 29,-

Vepřová krkovička přelitá medovo - hořčičnou omáčkou, šťouchané brambory  ( 1,10 )         99,-

Kuřecí prsíčko podávané na ragú z červené řepy, pečené brambory se zakysanou smetanou  ( 7 )     99,-

Farfalle s pancettou, ricottou, česnekem, cherry rajčaty a červenou cibulí, parmazán  ( 1,3,7 )        95,-

Úterý

Kuřecí kari polévka s hráškem  (1,7 )              0,2 - 22,-        0,3 - 29,-

Filet z čerstvého lososa podávaný s omáčkou z červených paprik a špenátovou rýží  ( 4,7 )     125,-

Grilovaná vepřová kotleta podávaná s máslovou zeleninou a bramborovými fondány  ( 7 )     105,-

Linguine s pečeným ratatouille a masovými kuličkami, parmazán  ( 1,3,7 )      95,-

Středa

Dýňová se zakysanou smetanou  ( 7 )     0,2 - 22,-        0,3 - 29,-

Vepřová líčka s bramborovými placičkami a pečenou zeleninou  ( 1,9 )        105,-

Vykostěné kuřecí stehno plněné gazdovskou slaninou a česnekem, podávané s bylinkovým creme -freshem a barbecue omáčkou, americké brambory  ( 7,10 )      99,-

Vegetariánské: Lasagne s listovým špenátem a mozzarellou, parmazán  ( 1,3,7 )      95,-

Čtvrtek

Kulajda s houbami  ( 1,7 )         0,2 - 22,-        0,3 - 29,-

Pšeničná tortilla plněná anglickým roastbeefem, rajčaty, ledovým salátem, červenou cibulí a křenovým dipem  ( 1,3,7,10 )    99,-

Kuřecí prsíčko plněné cheddarem a sušenými rajčaty, šťouchané brambory s jarní cibulkou  ( 7 )        99,-

Pomalu pečená vepřová plec s houbovou omáčkou a houskovými knedlíky   ( 1,3,7 )     95,-

Pátek

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi    ( 1,3,9 )         0,2 - 22,-        0,3 - 29,-

Hovězí burger z býčího krku se slaninou, cheddarem, marmeládou z červené cibule, grilovanou paprikou, salátovým lůžkem  a jalapeňos majonézou, hranolky   ( 1,3,7,11 )       105,-

Marinované kuřecí paličky podávané se salátem coleslaw a rozpečenou bagetou  ( 1,7 )     95,-

Kančí kýta se šípkovou omáčkou a karlovarskými knedlíky  ( 1,3,9 )    115,-

ceskykuchar r

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI