DENNÍ MENU

Polední menu 22.7. 2019 - 26.7. 2019

Salát týdne - Variace ledového a římského salátu se smaženými kalamary, cherry rajčátky a caesar dresinkem, bylinkové bruschetty                                     ( 1,3,4,7,14 )        105,-

Dezert týdne -  Lívanečky s ovocným creme-freshem a šlehačkou   ( 1,3,7 )     50,-

Pondělí

Kulajda  ( 1,7 )       0,2 - 25,-      0,3 - 30,-

Vepřová kotleta podávaná na máslové zelenině, šťouchané brambory s restovanou slaninou  ( 7 )     109,-

Grilované kuřecí prsíčko s rokfórovou omáčkou, steakové hranolky  ( 7 )      109,-

Gnocchi s listovým špenátem a stripsy z krůtích prsíček, parmazán  ( 1,3,7 )     105,-

Úterý

Česnečka se sýrem a krutony   ( 1,7 )           0,2 - 25,-      0,3 - 30,-

Grilovaný steak z tuňáka podávaný na krémovém rizotu s chřestem, redukce z červeného vína 

 ( 4,7 )     125,-

Pikantní vepřová panenka s grilovanou červenou cibulí, bramborovými placičkami se sýrem a jogurtovým dipem  ( 1,3,7 )    120,-

Krůtí koule v rajčatové omáčce se špagetami, parmazán  ( 1,3,7 )    105,-

Středa

Velouté z pečeného celeru s rokfórem a šalvějí   ( 7,9 )       0,2 - 25,-      0,3 - 30,-

Chilli con carne podávané s pšeničnou tortillou  ( 1 )       109,-

Kyjevský kuřecí řízek podávaný s mačkanými bramborami se špenátem   ( 1,3,7 )     109,-

Penne Sorento- rajčata, cibule, česnek, baby mozzarella, bazalka, parmazán ( 1,3,7 )     99,-

Čtvrtek

Hříbková s bramborovou slámou    ( 1,7 )        0,2 - 25,-      0,3 - 30,-

Pšeničná tortilla plněná kuřecími stripsy v kukuřičných lupínkách, čerstvou zeleninou, , ledovým salátem a dijonským dipem  ( 1,3,7,10 ) 105,-

Steak z vepřového karé s liškovou omáčkou a bramboráčkami  ( 1,3,7 )      115,-

Řecká musaka podávaná s tzatziki  ( 3,7 )     105,-

Pátek

Kuřecí vývar  s krupicovými noky a zeleninou  ( 1,3,9 )        0,2 - 25,-      0,3 - 30,-

Hovězí burger z býčího krku se slaninou, cheddarem, salátovým lůžkem , cibulovými kroužky ,salátem coleslaw a barbecue omáčkou            ( 1,3,7,11 )     115,-

Kuřecí prsíčko s filírovanými rajčaty gratinované mozzarellou, šťouchané brambory s jarní cibulkou 

( 7 )    109,-

Králičí stehno na tymiánu, restovaná kapusta se slaninou, bramborové knedlíky ( 1,3 )   112,-

     ceskykuchar r

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI