DENNÍ MENU

 

Únor 11-15

Salát týdne    Caesar  salát se slaninovými chipsy, sázeným vejcem a krutony  ( 1,3,4,7 )          95,-

Dezert týdne - Lívanečky s borůvkovým žahourem    ( 1,3 )          49,-

Pondělí

Krušnohorské kyselo s houbami      ( 1,7 )        0,2 - 22,-      0,3 - 29,-

Grilovaná krkovička  s medovo-hořčičnou omáčkou, americké brambory   ( 1,7,10 )      99,-

Grilované krůtí prsíčko s omáčkou z vlašských ořechů, rýže basmati    ( 7,8 )        99,-

Penne s listovým špenátem a kuřecími stripsy, parmazán   ( 1,3,7 )     99,-

Úterý

Selská s houbami, kroupami a slaninou    ( 1,7 )         0,2 - 22,-      0,3 - 29,-

Filet z candáta s bramborovo-celerovým pyré a glazovanými cibulkami  ( 4,7,9 )       119,-

Moravský vrabec se špenátem a bramborovými knedlíky  ( 1,3,7 )      99,-

Špagety aglio olio con peperoncino s filírovaným kuřecím prsíčkem, parmazán   ( 1,3,7 )    99,-

Středa

Indická z červené čočky   ( 9 )        0,2 - 22,-      0,3 - 29,-

Tagliatelle s houbovým ragú a hovězími medailonky, parmazán  (  1,3,7 )     105,-

Kuřecí prsíčko s rokfórovou omáčkou a steakovými hranolkami   ( 7 )    99,-

Smažený květák  s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou  ( 1,3,7,10 )    92,-

Čtvrtek

Gulášová   ( 1 )       0,2 - 22,-      0,3 - 29,-

Tortilla plněná vepřovým trhaným masem, ledovým salátem , rajčaty, červenou cibulí a ranch dresinkem  ( 1,7 )     95,-

Kuřecí prsíčko plněné cheddarem a jalapeňos papričkami, šťouchané brambory s jarní cibulkou  ( 7 )     99,-

Kančí kýta se šípkovou omáčkou, karlovarské knedlíky   ( 1,3,7,9 )      109,-

TIP ŠÉFKUCHAŘE! 
Kukuřičné tacos plněné hovězími nudličkami, červenými fazolemi, cheddarem a ledovým salátem, podáváme se zakysanou smetanou, salsou a avokádovou guacamole   ( 7 )    149,-

Pátek

Hovězí bujon s játrovou rýží a nudlemi   ( 1,3,9 )      0,2 - 22,-      0,3 - 29,-

Blue cheese burger- hovězí burger z býčího krku se slaninou, modrým sýrem, salátovým lůžkem, karamelizovanou cibulí, hořčičnou majonézou a barbecue omáčkou, hranolky   ( 1,3,7,10,11 )       109,-

Pečené kuřecí stehno na tymiánu a žampiónech podávané s divokou rýží   ( 1 )    99,-

Bramborové halušky se zelím a uzeným masem  ( 1,3 )      92,-

TIP ŠÉFKUCHAŘE! 
Kukuřičné tacos plněné hovězími nudličkami, červenými fazolemi, cheddarem a ledovým salátem, podáváme se zakysanou smetanou, salsou a avokádovou guacamole   ( 7 )    149,-

ceskykuchar r

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI