DENNÍ MENU

 

DENNÍ MENU PRO  ČERVENEC 23-27

SALÁT TÝDNE:Zeleninový salát s marinovanou pečenou řepou, polníčkem , rukolou, dresinkem vinaigrette, olivami a balkánským sýrem, opečený toast  ( 1,7 )      95,-

DEZERT TÝDNE:Lívanečky s ovocným creme-fraichem a šlehačkou  ( 1,3,7 )     49,-

Pondělí

Brynzová se slaninou  ( 1,7 )            0,2  -  22,-          0,3  -  29,-

Steak z vepřového karé podávaný  s fazolovými lusky se slaninou, pečená brambora s jogurtovým dipem  ( 7 )   109,-

Kuřecí prsíčko plněné mozzarellou a sušenými rajčaty, přelité krémovou omáčkou, bramborové škubánky  ( 1,7 )  99,-

Penne s pancettou, rajčaty, česnekem, cibulí, bazalkou a baby mozzarellou, sypané parmazánem  ( 1,3,7 )   95,-

Úterý

Česnečka s krutony a sýrem   ( 1,7 )         0,2  -  22,-          0,3  -  29,-

Filet z lososa podávaný se špenátovou rýží a omáčkou z červených paprik  ( 4,7 )      119,-

Medailonky z krůtích prsíček přelité švestkovou omáčkou, farmářské brambory   ( / )    99,-

Gnocchi s prosciuttem crudem, pórkem a smetanou, sypané parmazánem ( 1,3,7 )     95,-

Středa

Hříbková s bramborovou slámou  veg. ( 1,7 )             0,2  -  22,-          0,3  -  29,-

Vepřová krkovička na dobromysli a česneku, podávaná s liškovou omáčkou a šťouchanými bramborami  ( 7 )     105,-

Smažené kuřecí řízečky s bramborovým salátem s creme- fraichem a pórkem  ( 1,3,7 )          99,-

Vegetariánské Grilovaný hermelín podávaný na variaci trhaných salátů s cherry rajčátky a hořčičným dresinkem, bylinková bageta              ( 1,7,10 )     95,-

Čtvrtek

Gulášová    ( 1 )           0,2  -  22,-          0,3  -  29,-

Burritos s kuřecími prsíčky, drcenými rajčaty, kukuřicí, papričkami jalapeňos a zakysanou smetanou, gratinované sýrem      ( 1,7 )       99,-

Vepřová panenka zabalená v tyrolské šunce se šalvějí, redukce z bílého vína, šťouchané brambory s pažitkou ( 7 )    119,-

Dalmácké čufty s rajskou omáčkou a těstovinami   ( 1,3,9 )        95,-

Pátek

Hovězí vývar se zeleninou, nudlemi a játrovými knedlíčky  ( 1,3,9 )       0,2  -  22,-          0,3  -  29,-

Hovězí burger z býčího krku se slaninou, marmeládou z červené cibule, cheddarem, salátovým lůžkem a chipotle majonézou, hranolky  ( 1,3,7,11 )      105,-

Kuřecí prsíčko marinované v jogurtu a tandoori koření, podávané se salátem coleslaw a bramborovými placičkami ( 3,7 )     99,-

Vepřové výpečky se zelím a bramborovými knedlíky  ( 1,3 )   95,-

ceskykuchar r 

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI