DENNÍ MENU

 

 

Týdenní menu v restauraci Pod Stříškou

Únor 20-Březen 2

 

 

SALÁT SALÁT TÝDNE: Caesar salát s kuřecími stripsy, grilovanou slaninou, krutony a parmezánem  ( 1,3,4,7 )     99,-

DEZERT TÝDNE:Lívanečky s ovocným creme -freshem a šlehačkou   (  1,3,7 )     50,-

Pondělí

Krušnohorské kyselo s houbami  ( 1,7 )     0,2 - 22,-       0,3 - 29,-

Vepřová krkovice na oreganu a česneku podávaná  s liškovou omáčkou a šťouchanými bramborami s restovanou cibulkou a slaninou ( 1,7 )     105,-

Kuřecí medailonky přelité parmezánovou omáčkou, steakové hranolky ( 1,7 )   99,-

Gnocchi s parmskou šunkou a pórkem, zjemněné smetanou, parmezán  ( 1,3,7 )    95,-

Úterý

Dršťková z hlívy ústřičné    ( 1 )                0,2 - 22,-       0,3 - 29,-

Duhový pstruh pečený na másle a česneku podávaný s variací listových salátů s ředkvičkami, mačkané brambory s pažitkou              ( 4,7 )       115,-

Čertovské nudličky- hovězí nudličky s cibulí, kapií, česnekem a feferonkami, podlévané pivem, rýže basmati  ( 1 )    99,-

Moravský vrabec podávaný s listovým špenátem a bramborovými šiškami  ( 1,3,7 )           95,-

Středa

Zeleninový krém s celerovou slámou veg.    ( 1,7,9 )             0,2 - 22,-       0,3 - 29,-

Hovězí falešná svíčková protknutá gazdovskou slaninou v omáčce z kořenové zeleniny podávaná s cibulovými knedlíky     ( 1,3,7,9 )   105,-

Kuřecí prsíčko plněné papričkami jalapeňos a mozzarellou, farmářské brambory ( 7 )     99,-

Vegetariánské Smažený květák s vařenými bramborami a remuládou z nakládaných cibulek  ( 1,3,7,10 )      85,-

Čtvrtek

Hrachová s uzeným masem a krutony   ( 1 )       0,2 - 22,-       0,3 - 29,-

Pšeničná tortilla plněná trhaným kuřecím masem, ledovým salátem, rajčaty, polníčkem a chipotle majonézou  ( 1,3,7,9 )       95,-

Kuřecí Cordon bleu podávaný s bramborovou kaší a rajčatovým salátem  ( 1,3,7 )     99,-

Guláš dle Petra Voka podávaný s variací knedlíků   ( 1,3,7 )     95,-

Pátek

Slepičí vývar s krupicovými noky a julienne zeleninou   ( 1,3,7,9 )           0,2 - 22,-       0,3 - 29,-

Hovězí burger z býčího krku se slaninou, cheddarem, sázeným vejcem, karamelizovanou cibulí, salátovým lůžkem a barbecue omáčkou, bramborové lupínky  ( 1,3,7,11 )      105,-

Pikantní vepřová panenka s grilovanou cibulí carmen, houbovým ragú a bramborovými  rösty   ( 1,3 )     115,-

Marinovaná kuřecí křidélka podávaná se salátem coleslaw, česnekovým dipem a rozpečenou bagetou   ( 1,3,7 )     95,-

 ceskykuchar r

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI