DENNÍ MENU

 

DUBEN 15-20

Salát týdne - Caesar salát se slaninovými chipsy, sázeným vejcem a krutony   ( 1,3,4,7 )     99,-

Dezert týdne - Čokoládový fondant s redukcí z lesních plodů  ( 1,3 )     50,-

Pondělí

Špenátová s vařeným vejcem  ( 1,3,7 )         0,2 - 25,-     0,3 - 30,-

Zbojnická krkovička podávaná s rýží basmati  ( 1 )      99,-

Grilované kuřecí prsíčko s brusinkovou omáčkou a pečenými bramborovými plátky s tymiánem  ( / )    105,-

Špagety Carbonara ( pancetta, kudrnka, vaječný žloutek ) , sypané parmazánem ( 1,3,7 )    99,-

Úterý

Česnečka s krutony a sýrem   ( 1,7 )                0,2 - 25,-     0,3 - 30,-

Steak z tuňáka podávaný na variaci listových salátů s polníčkem, sušenými rajčaty a medovo-hořčičným dresinkem, bruschetty s ajvarem  ( 1,4,10 )     119,-.

Steak z vepřového karé plněný fáší z paprikové klobásy, šťouchané brambory s jarní cibulkou  ( 1,7 )      109,-

Tagliatelle s pečeným ratatouille a masovými kuličkami, parmazán  ( 1,3,7 )      99,-

Středa

Chřestový krém s krutony  ( 1,3,7 )        0,2 - 25,-     0,3 - 30,-

Stříškův mix grill podávaný s parmazánovými kroketami,česnekovým dipem a pikantní salsou  ( 1,3,7 )    129,-

Liguine s pestem z medvědího česneku, uzeným lososem a nočkem z krémového sýru ( 1,3,4,7 )      115,-

Smažený květák s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou  ( 1,3,7 )     95,-

TIP ŠÉFKUCHAŘE! 
200 Jehněčí plec rolovaná podávaná s velikonoční nádivkou s kopřivami, cibulovou marmeládou a šťouchanými bramborami  ( 1,3,7 )      169,-

Čtvrtek

Kuřecí vývar s pažitkovými knedlíčky  ( 1,3,9 )       0,2 - 25,-     0,3 - 30,-

Pšeničná tortilla plněná trhaným kuřecím masem, ledovým salátem, rajčaty a kaparovým dipem   ( 1,3,7 )    99,-

Pečené králičí stehno podávané s restovanou kapustou se slaninou a nádivkou s kopřivami   ( 1,3,7 )     109,-

Hovězí guláš s houskovými knedlíky (1,3 )     99,-

TIP ŠÉFKUCHAŘE! 
200 Jehněčí plec rolovaná podávaná s velikonoční nádivkou s kopřivami, cibulovou marmeládou a šťouchanými bramborami  ( 1,3,7 )      169,-

Pátek- Státní svátek

Polévka dle denní nabídky     0,3 - 30,-

Hamburger z telecího krku s prosciuttem crudem, cheddarem, karamelizovanými cibulkami, salátovým lůžkem s rukolou, dijonskou majonézou a barbecue omáčkou, hranolky    ( 1,3,7,10, 11 )     115,-TIP ŠÉFKUCHAŘE! 
200 Jehněčí plec rolovaná podávaná s velikonoční nádivkou s kopřivami, cibulovou marmeládou a šťouchanými bramborami  ( 1,3,7 )      169,-

TIP ŠÉFKUCHAŘE! 
200 Jehněčí plec rolovaná podávaná s velikonoční nádivkou s kopřivami, cibulovou marmeládou a šťouchanými bramborami  ( 1,3,7 )      169,-

ceskykuchar r

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI