DENNÍ MENU

 

DENNÍ MENU PRO KVĚTEN 14-18

SALÁT TÝDNE:Caprese salát- mozzarella s ledovým salátem, rajčaty, bazalkovým pestem a bylinkovou bruschettou   ( 1,7 )   95,-

DEZERT TÝDNE:Čokoládové brownies ( 1,3,7 )       49,-

Pondělí

Špenátová s vařeným vajíčkem   ( 1,3,7 )       0,2 – 22,-   0,3 – 29,-

Steak z vepřového karé s máslovou zeleninou a šťouchanými bramborami s restovanou slaninou ( 7 )   109,-

Kuřecí prsíčko plněné mozzarelou a jalapeňos papričkami, podávané s remuládou z nakládaných cibulek a steakovými hranolkami ( 3,7 )       99,-

Gnocchi Salsiccia- restované bramborové noky s klobásou, paprikou,červenou cibulí, čecnekem,rajčaty a bazalkou, parmazán ( 1,3,7 )         95,-

Úterý

Cibulačka se sýrovým toastem (1,7 )         0,2 – 22,-    0,3 – 29,-

Pečený mořský úhoř na másle, česneku a šalvěji, podávaný s bramborovým pyré a grilovanými paprikami ( 4,7 )     115,-

Coq au vin- kuřecí stehno na kořenové zelenině a červeném víně s bylinkovou ciabattou a variací listových salátů ( 1,9 )      99,-

Linguine s pancettou, sušenými rajčaty, olivami, bazalkovým pestem a rukolou, parmazán ( 1,3,7,8 )     95,-

Středa

Chřestová s krutony veg. ( 1,7 )         0,2 – 22,-   0,3 – 29,-

Pikantní nudličky z vepřové kýty s restovanou zeleninou, žampiony a arašídy, rýže basmati ( 4,5 )     99,-

Vykostěné kuřecí stehno plněné gazdovskou slaninou a česnekem, podávané s bylinkovým creme-freshem a barbecue omáčkou, americké brambory ( 7,10 )   99,-

Vegetariánský - Smažený květák s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou  ( 1,3,7 )       89,-

Čtvrtek

Valašská kyselica   ( 1 )     0,2 – 22,-   0,3 – 29,-

Burrito (Tortilla) s restovanými kuřecími nudličkami, kukuřicí a drcenými rajčaty, gratinované cheddarem, zakysaná smetana a papričky jalapeňos ( 1,7 )     95,-

Burgundské hovězí ragů na červeném víně, tyrolský knedlík   ( 1,3,7,9 )     109,-

Frikadelky z mletého masa v tomatové omáčce s kapary, tagliatelle s bazalkou ( 1,3 )   92,-

Pátek

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a vlasovými nudlemi   ( 1,3,9 )     0,2 – 22,-   0,3 – 29,-

Hovězí burger z býčího krku se slaninou, cheddarem, rajčatovým relishem, salátovým lůžkem, cibulovými kroužky a česnekovou majonézou, hranolky   ( 1,3,7,11 )     105,-

Kuřecí prsíčko v sezamové krustě podávané s grilovanou zeleninou s balsamikovou redukcí a česnekovou bagetou   ( 1,11 )   99,-

Pomalu tažená vepřová krkovička podávaná na omáčce z černého piva, bramborové špecle ( 1,3 )   105,-

ceskykuchar r 

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI