DENNÍ MENU

Polední menu 11.11.2019 – 15.11.2019

Salát týdne- Variace ledového a římského salátu se smaženými kalámáry, cherry rajčaty a caesar dresinkem, bylinkové bruschetty                                            ( 1,4,7,14 )      109,-

Dezert týdne - Lívanečky s ovocným creme-freshem a šlehačkou    ( 1,3,7 )       50,-

Pondělí

Kulajda s houbami   ( 1,7 )        0,2  -  25,-      0,3  -  30,-

Grilovaná krkovička s omáčkou z barevného pepře, steakové hranolky     ( 7 )       112,-

Kuřecí prsíčko pečené na česneku a cherry rajčatech, šťouchané brambory   ( 7 )    112,-

Špagety Carbonara sypané parmazánem   ( 1,3,7 )      99,-

TIP ŠÉFKUCHAŘE! 

300g Svatomartinská husa podávaná s červeným zelím a karlovarskými knedlíky   ( 1,3,7 )

159,-

Úterý

Halászlé - maďarská rybí     ( 1,4 )        0,2  -  25,-      0,3  -  30,-

Pečený filet z candáta s citronovo-máslovou omáčkou podávaný na teplém salátu z červené čočky s balsamikovou redukcí   ( 4,7 )    125,-

Steak z vepřového karé plněný sušenými švestkami a gazdovskou slaninou, mačkané brambory    ( 7 )      112,-

Marinovaná kuřecí křídla s česnekovým dipem a bylinkovou bagetou    ( 1,3,7 )      105,-

Středa

Hráškový krém s krutony   ( 1,7 )          0,2  -  25,-      0,3  -  30,-

Medailonky z vepřového karé přelité omáčkou z gorgonzoly, farmařské brambory  ( 7 )        115,-

Grilované kuřecí prso Supreme, pečené fazole v rajčatové sugu, bylinková polenta    ( / )     112,-

Lasagne s listovým špenátem a mozzarellou, parmazán     ( 1,3,7 )       99,-

TIP ŠÉFKUCHAŘE! 

Chimichanga – Je běžná součástí nabídek v Tex-Mex restauracích. Naše smažená tortilla plněná marinovaným mletým masem, sýrem, doprovázena pikantní salsou, guacamolem a zakysanou smetanou a podávaná na salátovém lůžku ( 7 )       149,-

Čtvrtek  

Boršč se zakysanou smetanou   ( 7,9 )         0,2  -  25,-      0,3  -  30,-

Pšeničná tortilla plněná masovými kuličkami, sýrem, ledovým salátem, rajčaty a chipotle majonézou   ( 1,3,7 )       109,-

Grilovaná vepřová panenka s koňakovou omáčkou a bramborovo- kaštanovým pyré   ( 7,9 )      125,-

Soté z krůtích prsíček s houbami, divoká rýže   ( 7 )     112,-

TIP ŠÉFKUCHAŘE! 

Chimichanga – Je běžná součástí nabídek v Tex-Mex restauracích. Naše smažená tortilla plněná marinovaným mletým masem, sýrem, doprovázena pikantní salsou, guacamolem a zakysanou smetanou a podávaná na salátovém lůžku ( 7 )       149,-

Pátek

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky a nudlemi    ( 1,3,9 )          0,2  -  25,-      0,3  -  30,-

Hovězí burger z býčího krku se slaninou, cheddarem, karamelizovanou cibulí, salátovým lůžkem, dijonskou majonézou a barbecue omáčkou, bramborové lupínky   ( 1,3,7,10,11 )    118,-

Grilované kuřecí prsíčko s tapenádou z černých oliv,smetanové brambory   ( 4,7 )     112,-

Pomalu tažený vepřový bok na černém pivu, dušená kapusta, škvarkový knedlík   ( 1,3,7 )    109

TIP ŠÉFKUCHAŘE! 

Chimichanga – Je běžná součástí nabídek v Tex-Mex restauracích. Naše smažená tortilla plněná marinovaným mletým masem, sýrem, doprovázena pikantní salsou, guacamolem a zakysanou smetanou a podávaná na salátovém lůžku ( 7 )       149,-

ceskykuchar r

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI