DENNÍ MENU

Polední menu 16.9.2019 – 20.9.2019

Salát týdne -  Variace listových salátů s parmskou šunkou, sušenými rajčaty, olivami, parmazánem a dresinkem vinaigrette, bylinkové bruschetty ( 1,7 )      109,-

Dezert týdne -  Lívanečky s borůvkovým žahourem   ( 1,3,7 )     50,-

Pondělí

Tomatová se zakysanou smetanou ( 7 )      0,2 - 25,-       0,3 - 30,-

Steak z vepřového karé s omáčkou z barevného pepře, steakové hranolky   ( 1,7 )      112,-

Soté z krůtích prsíček s houbami, rýže basmati  ( 7 )       109,-

Smažený camembert s mačkanými bramborami, brusinky nebo tatarská omáčka  ( 1,3,7,10 )     105,-

Úterý

Česnečka se sýrem a chlebovými krutony   ( 1,7 )     0,2 - 25,-       0,3 - 30,-

Filet z čerstvého lososa s citronovo -máslovou omáčkou podávaný na teplém salátu z červené čočky, bylinková ciabatta  ( 4,7 )    145,-

Vykostěné kuřecí stehno plněné žemlovou nádivkou se špenátem, cibulové chutney, šťouchané brambory  ( 1,3,7 )     109,-

Linguine s pečeným ratatouille a masovými kuličkami, parmazán  ( 1,3,7 )      109,-

Středa

Květáková krémová s krutony  ( 1,7 )     0,2 - 25,-       0,3 - 30,-

Hovězí falešná svíčková s omáčkou z kořenové zeleniny, cibulové knedlíky  ( 1,3,7,9 )       119,-

Kuřecí prsíčko plněné mozzarellou, sušenými rajčaty a rukolou, šťouchané brambory  ( 7 )    109,-

Bramborové špecle s houbovým ragú a jarní cibulkou   ( 1,3 )     99,-

Čtvrtek

Brynzová se slaninou   ( 1,7 )        0,2 - 25,-       0,3 - 30,-

Kuřecí Tortilla wrap s ledovým salátem, rajčaty, červenou cibulí, sýrem a ranch dresinkem   ( 1,7 )     109,-

Kančí guláš podávaný se špekovými knedlíky   ( 1,3,7 )      115,-

Řecká musaka- zapečený lilek s bramborami a mletým masem, tzatziky   ( 7 )   109,- 

Pátek

Cibulačka se sýrovým toastem    ( 1,7 )        0,2 - 25,-       0,3 - 30,-

Hovězí burger z býčího krku s prosciuttem crudem, cheddarem, salátovým lůžkem, marmeládou z červené cibule a jalapeňos majonézou, hranolky  ( 1,3,7,11 )     115,-

Pomalu tažená vepřová pečeně v krustě bylinek a koření, bramborové pyré z pečeným česnekem   ( 7 )     112,-

Marinované kuřecí prsíčko podávané na kus-kusu s grilovanou zeleninou a balsamikovou redukcí   ( 1 )     109,-

     ceskykuchar r

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI