DENNÍ MENU

Polední menu 24.2. - 28.2. 2020

Salát týdne  -  Caesar salát s kuřecími prsíčky, slaninou a krutony   ( 1,4,7 )        109,-

Dezert týdne   - Čokoládový fondant s ostružinovou redukcí    ( 1,3 )       55,-

Pondělí

Krušnohorské kyselo s houbami      ( 1,7 )         0,2 - 25,-        0,3 - 30,-

Steak z vepřového karé se švestkovou omáčkou, šťouchané brambory s jarní cibulkou      ( 7 )     115,-

Grilované kuřecí prsíčko s pikantní salsou a kukuřičným klasem, steakové hranolky    ( / )         112,-

Gnocchi s pancettou, olivami, cherry rajčaty, bazalkou a česnekem, parmazán     ( 1,3,7 )       109,-

Úterý

Kuřecí kari polévka s hráškem    ( 1,7 )         0,2 - 25,-        0,3 - 30,-

Steak z tuňáka podávaný na krémovém rizotu s chřestem redukce z červeného vína   ( 4,7 )         128,-

Grilovaná vepřová panenka piri-piri, pečená brambora se zakysanou smetanou     ( 7,9 )          125,-

Špagety  aglio olio e peperoncino s filírovaným kuřecím prsíčkem, parmazán   ( 1,3,7 )        112,-

Středa

Aztécká s kukuřičnými chipsy  veg.  ( 9 )          0,2 - 25,-        0,3 - 30,-

Hovězí ragú na červeném víně, tyrolský knedlík     ( 1,3,7,9 )        118,-

Smažené vepřové řízečky s bramborovým salátem  s creme-freshem a pórkem   ( 1,3,7 )       115,-

Vegetariánské-Gnocchi Sorento- rajčata, baby mozzarella, cibule, česnek, bazalka, parmazán    ( 1,3,7 )      99,-

Čtvrtek

Boršč se zakysanou smetanou    ( 1,7,9 )       0,2 - 25,-        0,3 - 30,-

Buritto s kuřecím masem,kukuřicí a drcenými rajčaty, zakysaná smetana, papričky jalapeňos   ( 1,7 )       112,-

Španělský ptáček se smaženou cibulkou a dušenou rýží    ( 1,3,10 )       112,-

Kapustový karbanátek s mletým masem, bramborová kaše, okurkový salát    ( 1,3,7 )      109,-

Pátek

Hovězí vývar s bulgurem    ( 1,9 )           0,2 - 25,-        0,3 - 30,-

Hovězí burger s býčího krku se slaninou, cheddarem, salátovým lůžkem, cibulovými kroužky, avokádovým guacamole a dipem se zauzených papriček, hranolky    ( 1,3,7,11 )    120,-

Linguine s krémovou rajčatovou omáčkou s kapary a kuřecími medailonky, parmazán     ( 1,3,7 )       112,-

Moravský vrabec se špenátem, variace knedlíků     ( 1,3 )        109,-

ceskykuchar r

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI