DENNÍ MENU

 

DENNÍ MENU PRO DUBEN 23-27

SALÁT TÝDNE:Variace ledového a římského salátu se smaženými kalamáry, cherry rajčaty, polníčkem a ceasar dresinkem, bylinkové bruschetty ( 1,3,4,7 ) 105,-

DEZERT TÝDNE:Čokoládový fondant s redukcí z lesních plodů ( 1,3 )   49,-

Pondělí

Bryndzová s restovanou slaninou ( 1,7 )     0,2 - 22,-   0,3  - 29,-

Steak z vepřového karé přelitý medovo-hořčičnou omáčkou, americké brambory ( 7,10 )   109,-

Kuřecí nudličky na kari podávané s jasmínovou rýží  ( 7 )   99,-

Smažený sýr s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou  ( 1,3,7 )    92,-

Úterý

Tradiční česnečka s krutony a sýrem ( 1,7 )   0,2 - 22,-   0,3  - 29,-

Steak z tuňáka podávaný s pyré z pečených paprik a šťouchanými bramborami se špenátem ( 4,7 )  119,-

Bramborové placky plněné trhaným vepřovým masem podávané se salátem z křimického zelí  ( 1,9 )   95,-

Špagety carbonara s pancettou, cibulkou a kudrnkou, zjemněné smetanou, parmazán ( 1,3,7 )   89,-

Středa

Dršťková z hlívy ústřičné ( 1 )    0,2 - 22,-   0,3  - 29,-

Vepřová panenka s kapustou a tyrolskou šunkou, pečená v listovém těstě, bramborové pyré s pečeným česnekem ( 1,7 )  115,-

Pečené kuřecí prso supreme se šalvějovým máslem podávané na variaci listových salátů s ředkvičkami a pomerančovou zálivkou, bylinková ciabatta ( 1,7 )  99,-

Vegetariánské-Cizrnový falafel podávaný v pšeničnétortile s čerstvou zeleninou, ledovým salátem a pikantním jogurtovým dipem ( 1,7 )   95,-

Čtvrtek

Halászlé – maďarská rybí  ( 1,4 )   0,2 - 22,-   0,3  - 29,-

Pšeničná tortila plněná kuřecími stripsy v pepřové krustě, čerstvou zeleninou, ledovým salátem a jalapenos dipem ( 1,3,7 )   95,-

Hovězí falešná svíčková protknutá gazdovskou slaninou s omáčkou z kořenové zeleniny a cibulovým knedlíkem ( 1,3,9 )   109,-

Chorvatská pljeskavica s ajvarem, cibulkou a vařenými bramborami ( 7 )   92,-

Pátek

Kachní kaldoun se zeleninou julianne a vlasovými nudlemi ( 1,3,9 )   0,2 - 22,-   0,3  - 29,-

Hovězí burger z býčího krku s prosciuttem crudem, rukolou, rajčetem, karamelizovanou cibulí, cheddarem, pečenou paprikou a dijonskou majonézou, hranolky ( 1,3,7,10,11 )   105,-

Vepřová krkovička na dobromysli a česneku podávaná s liškovou omáčkou a šťouchanými bramborami s restovanou cibulí a slaninou ( 1,7 )   105,-

Pikantní kuřecí paličky podávané se salátem coleslaw a rozpečenou bagetou (1,3,7 )   95,-

 

ceskykuchar r 

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI