DENNÍ MENU

 

Leden 21-25 

Salát týdne  - Farmářský salát s pečenou bramborou, slaninovými chipsy, ztraceným vejcem, polníčkem , baby špenátem a hořčičným dresinkem, opečený toast  ( 1,4,10 )      95,-

Dezert týdne- Lívanečky s ovocným creme-freshem a šlehačkou  ( 1,3,7 )    49,-

TIP ŠÉFKUCHAŘE! 
Středomořská Paella  s mořskými plody, slávkami a lososem 159,-

Pondělí

Tomatová se zakysanou smetanou  ( 7 )               0,2 - 22,-          0,3 - 29,-

Marinovaná vepřová kotleta podávaná s máslovou zeleninou a šťouchanými bramborami  ( 7 )     105,-

Medailonky z kuřecích prsíček s parmazánovou omáčkou a steakovými hranolkami   ( 7 )    99,-

Grilovaný kozí sýr v kabátku z parmské šunky podávaný na ledovém salátu s brusinkami, bylinková bageta  ( 1,7 )     105,-

Úterý

TIP ŠÉFKUCHAŘE! 
Středomořská Paella  s mořskými plody, slávkami a lososem 159,-

Valašská kyselica   ( 1 )                0,2 - 22,-          0,3 - 29,-

Filet z mořské ryby Mahi-mahi s glazovanou baby karotkou, holandskou omáčkou a mačkanými bramborami   ( 4,7 )     115,-

Vykostěné kuřecí stehno na špízu balené v anglické slanině s cibulí a sušenými rajčaty, švestková omáčka, farmářské brambory  ( / )   99,-

Linguine s masovými kuličkami a tomatovou omáčkou s bazalkou, parmazán   ( 1,3 )     95,-

Středa

TIP ŠÉFKUCHAŘE! 
Středomořská Paella  s mořskými plody, slávkami a lososem 159,-

Hříbková s bramborovou slámou veg. ( 1 )        0,2 - 22,-          0,3 - 29,-

Plzeňský guláš s houskovými knedlíky    ( 1,3 )       99,-

Kuřecí Cordon bleu s bramborovou kaší a rajčatovým salátem  ( 1,3,7 )        99,-

Vegetariánské Gnocchi Sorento - restované bramborové noky s rajčaty, baby mozzarellou, česnekem, cibulí a bazalkou, parmazán  ( 1,3,7 )      92,-

Čtvrtek

TIP ŠÉFKUCHAŘE! 
Středomořská Paella  s mořskými plody, slávkami a lososem 159,-

Thajská polévka s kuřecím masem a kokosovým mlékem   ( 4 )      0,2 - 22,-          0,3 - 29,-

Quesadilla plněná trhaným vepřovým masem, ledovým salátem , rajčaty, sýrem a pikantní salsou  ( 1,9 )      95,-

Grilované kuřecí prsíčko s tapenádou z černých oliv, gratinované brambory  ( 4,7 )    99,-

Dalmácké čufty s rajskou omáčkou a těstovinami  ( 1,3,9 )     95,-

Pátek

TIP ŠÉFKUCHAŘE! 
Středomořská Paella  s mořskými plody, slávkami a lososem 159,-

Slepičí vývar se zeleninou a krupicovými noky    ( 1,3,9 )       0,2 - 22,-          0,3 - 29,-

Jack Daniel's burger - hovězí burger z býčího krku se slaninou, cheddarem, salátovým lůžkem, jack daniel's omáčkou, hořčicí a karamelizovanou cibulí, hranolky  ( 1,7,10,11 )      109,-

Uzená krkovička s čočkou na kyselo, sázeným vejcem a okurkou   ( 1,4 )     95,-

Meranské stehno z králíka s dušenou kapustou a bramborovými knedlíky  ( 1,3,9 )    105,-

ceskykuchar r

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI