DENNÍ MENU

 

DENNÍ MENU PRO  ČERVEN 18-22

SALÁT TÝDNE:Variace listových salátů s parmskou šunkou, olivami, sušenými rajčaty, parmazánem a dresinkem vinaigrette, bylinkové bruschetty   ( 1,7 )       99,-

DEZERT TÝDNE:Lívanečky s ovocným creme - fraichem a šlehačkou   ( 1,3,7 )       50,-

Pondělí

Kulajda   ( 1,7 )         0,2 – 22,-       0,3 – 29,-

Steak z vepřového karé pečený na česneku a cherry rajčatech, šťouchané brambory s jarní cibulkou   ( 7 )     109,-

Kuřecí medailonky s brusinkovou omáčkou a farmářskými bramborami     ( / )     99,-

Gnocchi Salsiccia – restované bramborové noky s klobásou, cibulí, paprikou, česnekem a bazalkou, sypané parmazánem ( 1,3,7 )     95,-

Úterý

Dršťková z hlívy ústřičné ( 1 )               0,2 – 22,-       0,3 – 29,-

Zlehka opečený steak z mečouna podávaný s bramborovo –celerovým pyré ovoněné pomerančovou kůrou, glazované cibulky ( 4,7 )       119,-

Vykostěné kuřecí stehno, plněné gazdovskou slaninou a česnekem podávané s bylinkovým creme-freshem a barbecue omáčkou, americké brambory  ( 7,10 )     99,-

Špagety s pancettou, sušenými rajčaty, rukolou, olivami, česnekem a bazalkou, sypané parmazánem ( 1,3,7 )       95,-

Středa

Mrkvovo-batátový krém s chilli, zázvorem a zakysanou smetanou veg. ( 7 )     0,2 – 22,-       0,3 – 29,-

Hovězí medailonky s omáčkou marinara, tagliatelle s bazalkou, parmazán ( 1,3,7 )     105,-

Kuřecí prsíčko v parmazánovém těstíčku s bramborovou kaší a rajčatovým salátem   ( 1,3,7 )   99,-

Vegetariánské - Rozmarýnová focaccia s olivami plněná grilovaným ovčím sýrem, karamelizovanou cibulí, ledovým salátem, rajčaty a chipotle dipem ( 1,3,7 )       99,-

Čtvrtek

Zelňačka s klobásou   ( 1 )           0,2 – 22,-       0,3 – 29,-

Pšeničná tortilla plněná trhaným vepřovým masem, ledovým salátem, rajčaty, sýrem, červenou cibulí a křenovým dipem ( 1,7,9 )       99,-

Ražniči z vepřové kýty s remuládou z nakládaných cibulek a steakovými hranolkami ( 1,3,7,10 )     105,-

Plzeňské roštěnky podávané se špekovým knedlíkem a smaženou cibulkou ( 1,3 )       105,-

Pátek

Kuřecí vývar se zeleninou a bulgurem ( 1,9 )           0,2 – 22,-       0,3 – 29,-

Hovězí burger z býčího krku se slaninou, cheddarem, cuketovým relishem, salátovým lůžkem, , rukolou, barbecue omáčkou a hořčičnou majonézou, hranolky   ( 1,3,7,10,11 )     105,-

Grilovaná vepřová panenka podávaná na houbovém ragú, smetanové brambory   ( 7 )       115,-

Bramborové halušky se zelím a uzeným masem   ( 1,3 )       92,-

ceskykuchar r 

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI