DENNÍ MENU

 

DENNÍ MENU PRO  Srpen 20-24

SALÁT TÝDNE:Zeleninový salát s marinovanou pečenou řepou, polníčkem, rukolou, olivami, dresinkem vinaigrette a balkánským sýrem, opečený toast   ( 1,7 )     95,-

Dezert týdne:  Čokoládový fondant s redukcí z lesních plodů  ( 1,3 )     50,-

 

Pondělí

Česnekový krém s krutony   ( 1,7 )                 0,2 - 22,-          0,3 - 29,-

Grilovaná krkovička s omáčkou z barevného pepře, steakové hranolky  ( 1,7 )           99,-

Kuřecí prsíčko s filírovanými rajčaty, gratinované mozzarellou, šťouchané brambory s jarní cibulkou ( 7 )   99,-

Penne Amatriciana - restovaná pancetta, cibule, česnek, drcená rajčata, bílé víno, sypané parmazánem  ( 1,3,7 )     92,-

Úterý

Fazolová s klobásou  ( 1 )             0,2 - 22,-          0,3 - 29,-

Filet z candáta podávaný na listovém špenátu, pečená brambora s jogurtovým dipem  ( 4,7 )       119,-

Grilované kuřecí prsíčko podávané na kus-kusu s grilovanou zeleninou a balsamikovou redukcí  ( 1 )   99,-

Smažený camembert s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou nebo brusinkovým dipem  ( 1,3,7 )    95,-

Středa

Vichyssoise - bramborovo -pórkový krém  ( 7 )       0,2 - 22,-          0,3 - 29,-

Řízečky z vepřové panenky podávané s bavorským bramborovým salátem  ( 1,3,7 )       115,-

Pečené králičí stehno  na tymiánu, kedlubnové zelí, bramborové knedlíky  ( 1,3 )      105,-

Vegetarian-Bramborové špecle s houbovým ragú a jarní cibulkou  ( 1,3 )     92,-

Čtvrtek

Krušnohorské kyselo    ( 1,7 )          0,2 - 22,-          0,3 - 29,-

Hovězí burrito s červenými fazolemi, drcenými rajčaty, zakysanou smetanou a papričkami jalapeňos, gratinované cheddarem   ( 1,7 )          105,-

Steak z vepřového karé přelitý hříbkovou omáčkou, bramborové škubánky ( 1,7 )     105,-

Kuřecí Wok- marinované kuřecí nudličky s restovanou zeleninou a žampiony, rýže basmati   ( 3 )    99,-

Pátek

Kuřecí vývar se zeleninou a bulgurem  ( 1,9 )        0,2 - 22,-          0,3 - 29,-

Blue cheese burger z býčího krku se slaninou, karamelizovanou cibulí, modrým sýrem, salátovým lůžkem, dijonskou majonézou a barbecue omáčkou, hranolky   ( 1, 3,7,10,11 )         105,-

Parmentier z pečené kachny gratinovaný bramborovým pyré, parmazánový chips  ( 7,9 )     109,-

Zapečené flíčky s uzeným masem, okurkový salát  ( 1,3,7 )      89,-

ceskykuchar r 

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI