DENNÍ MENU

 

Březen 25-29

Salát týdne -  Zeleninový salát s polníčkem, marinovanou pečenou řepou, balkánským sýrem, olivami a dresinkem vinaigrette, bylinkové bruschetty  ( 1,7 )     99,-

Dezert týdne - Čokoládový fondant s lesními plody a šlehačkou  ( 1,3,7 )    50,-

Pondělí 

Hráškový krém s krutony    ( 1,7 )      0,2 - 25,-     0,3 - 30,-

Steak z vepřového karé pečený na česneku a cherry rajčatech, šťouchané brambory s jarní cibulkou  ( 7 )     109,-

Kuřecí medailonky s parmazánovou omáčkou, steakové hranolky  ( 7 )       105,-

Tagliatelle s pancettou, sušenými rajčaty, olivami, česnekem a bazalkou, parmazán   ( 1,3,7 )     99,-

Úterý

Dršťková z hlívy ústřičné  ( 1 )                  0,2 - 25,-     0,3 - 30,-

Steak z tuňáka podávaný na krémovém rizotu s chřestem, redukce z červeného vína ( 4,7 )      119,-

Hovězí svíčková na smetaně s brusinkami a houskovými knedlíky  ( 1,3,7,9 )      105,-

Gnocchi s listovým špenátem a kuřecími stripsy, parmazán  ( 1,3,7 )    105,-

Středa

Mrkvovo- batátový krém s chilli a zázvorem   ( 7 )        0,2 - 25,-     0,3 - 30,-

Grilovaná vepřová kotleta s omáčkou satay a jasmínovou rýží  ( 5 )     109,-

Kuřecí prso supreme v bylinkové krustě podávané se zeleninou ratatouille a rozpečenou ciabattou   ( 1 )    105,-

Vegetariánský burger s portobello žampiony, cibulovým chutney, cheddarem, salátovým lůžkem a chipotle majonézou, hranolky                     ( 1,3,7,11)    99,-

Čtvrtek

Kuřecí kari polévka s hráškem a krutony     ( 1,7 )          0,2 - 25,-     0,3 - 30,-

Pšeničná tortilla plněná kuřecími stripsy v kukuřičných lupínkách, čerstvou zeleninou, ledovým salátem a kaparovým dipem   ( 1,3,7 )    105,-

Grilovaná vepřová panenka podávaná  na houbovém ragú, smetanové brambory  ( 7 )      115,-

Chorvatská pljeskavica se šťouchanými bramborami, ajvarem a cibulkou    ( 7 )      99,-

Pátek

Hovězí vývar s bulgurem  ( 1,9 )         0,2 - 25,-     0,3 - 30,-

Hovězí burger z býčího krku se slaninou, cheddarem, karamelizovanou cibulí, salátovým lůžkem, nakládanými okurkami, hořčičnou majonézou a barbecue omáčkou, hranolky   ( 1,3,7,10,11 )     109,-

Linguine s krémovou rajčatovou omáčkou s kapary a filírovaným krůtím prsíčkem, parmazán (1,3,7) 99.-

Plněné bramborové knedlíky uzeným masem podávané se zelím a restovanou cibulkou  ( 1,3 )    99,-

ceskykuchar r

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI