DENNÍ MENU

 

DENNÍ MENU PRO ZÁŘÍ 17-21

SALÁT TÝDNE:Variace trhaných salátů s parmskou šunkou, olivami,sušenými rajčaty, parmazánem a dresinkem vinaigrette, bylinkové bruschetty ( 1,7 )     99,-

DEZERT TÝDNE:-Čokoládový fondant s redukcí z lesních plodů  ( 1,3 )        50,-

Pondělí

Česnekový krém s krutony     ( 1,7 )        0,2 - 22,-         0,3 - 29,-

Steak z vepřového karé přelitý omáčkou z barevného pepře, šťouchané brambory   ( 1,7 )      105,-

Marinované kuřecí prsíčko s medovo-hořčičnou omáčkou, steakové hranolky   (  7,10 )     99,-

Gnocchi Sorento- restované bramborové noky s baby mozzarellou, česnekem ,cibulí, rajčaty a bazalkou, parmazán               ( 1,3,7 )     92,-

Úterý

Valašská kyselica     ( 1 )             0,2 - 22,-         0,3 - 29,-

Zlehka opečený filet z candáta na rozmarýnu podávaný s celerovo- bramborovým pyré, ovoněným pomerančovou kůrou a s glazovanými cibulkami    ( 4,7,9 )      119,-

Falešná svíčková protknutá gazdovskou slaninou, podávaná s omáčkou z kořenové zeleniny a cibulovým knedlíkem               ( 1,3,7,9 )      105,-

Linguine  s krémovou rajčatovou omáčkou s kapary  a filírovaným kuřecím prsíčkem, parmazán ( 1,3,7 )    99,-

Středa

Dýňová s chilli a pečenou karotkou, zakysaná smetana  ( 7 )     0,2 - 22,-         0,3 - 29,-

Grilovaná vepřová panenka podávaná na houbovém ragú, smetanové brambory  ( 7 )       115,-

Kuřecí prsíčko podávané na hříbkovém rizotu, redukce z bílého vína ( 7 )     99,-

Lasagne s listovým špenátem a mozzarellou, parmazán  ( 1,3,7 )      95,-

Čtvrtek

Dršťková    ( 1 )        0,2 - 22,-         0,3 - 29,-

Pšeničná tortilla plněná trhaným kuřecím masem, ledovým salátem, rajčaty a česnekovým dipem   ( 1,3,7,9 )     95,-

Parmetier z hovězí kližky, gratinovaný bramborovo-batátovým pyré a parmazánem  ( 7,9 )        99,-

Pomalu pečená vepřová plec podávaná s houbovou omáčkou a houskovými knedlíky  ( 1,3,7 )      95,-

Pátek

Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi, masem a zeleninou  ( 1,3,7,9 )     0,2 - 22,-         0,3 - 29,-

Hovězí burger z býčího krku se slaninou, cheddarem, rajčatovým relishem, salátovým lůžkem, jalapeňos papričkami a dijonskou majonézou, steakové hranolky  ( 1,3,7,10,11 )      105,-

Pikantní nudličky z vepřové kýty s restovanou zeleninou a žampiony, rýže basmati    ( 4 )     99,-

Grilovaný filet z okouna nilského podávaný na variaci listových salátů s cherry rajčaty a hořčičným dresinkem, bylinková bageta  ( 1,4,10 )       115,-

ceskykuchar r

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI