DENNÍ MENU

 

DENNÍ MENU PRO ŘÍJEN 15-19

 

Salát týdne - Zeleninový salát s marinovanou pečenou řepou, olivami, polníčkem, hořčičným dresinkem a balkánským sýrem, opečený toast      ( 1,7,10 )       95,-

Dezert týdne- Lívanečky s borůvkami a šlehačkou   ( 1,3,7 )       49,-

Pondělí

Chřestová s krutony  ( 1,7 )         0,2 - 22,-       0,3 - 29,-

Steak z vepřového karé s máslovou zeleninou a šťouchanými bramborami s restovanou slaninou  ( 7 )     105,-

Kuřecí  Wok - marinované kuřecí nudličky s restovanou zeleninou a žampiony, rýže basmati  ( 3 )     99,-

Gnocchi s pancettou a pórkem, zjemněné smetanou, parmazán  ( 1,3,7 )      95,-

Úterý

Dýňová s chilli a zakysanou smetanou   ( 7 )      0,2 - 22,-       0,3 - 29,-

Filet z candáta podávaný na variaci trhaných salátů s cherry rajčaty a medovo-hořčičným dresinkem, bylinková bageta         ( 1,4,10 )     115,-

Grilovaná vepřová panenka přelitá omáčkou z barevného pepře, bramborové škubánky ( 1,7 )      115,-

Penne s listovým špenátem a stripsy z krůtích prsíček, parmazán  ( 1,3,7 )      95,-

Středa

Květáková krémová   ( 1,7 )         0,2 - 22,-       0,3 - 29,-

Plzeňské roštěnky se smaženou cibulkou a špekovými knedlíky  ( 1,3 )       105,-

Vykostěné kuřecí stehno plněné gazdovskou slaninou a česnekem, podávané s bylinkovým creme -freshem a barbecue omáčkou, americké brambory  ( 7,10 )     99,-

Smažený hermelín podávaný s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou nebo brusinkovým dipem ( 1,3,7,10 )    92,-

Čtvrtek

 Bořšč se zakysanou smetanou  ( 7,9 )      0,2 - 22,-       0,3 - 29,-

Pšeničná tortilla plněná marinovanými kuřecími prsíčky v tandoori koření, čerstvou zeleninou, cheddarem, ledovým salátem a pikantní salsou   ( 1,7 )        99,-

Steak z vepřového karé přelitý švestkovou omáčkou, bramborové placičky  ( 3 )     105,-

Hovězí Azu po tatarsku podávané s dušenou rýží  ( 1 )      99,-

Pátek

Slepičí vývar se zeleninou, masem a petrželovými knedlíčky  ( 1,3,9 )       0,2 - 22,-       0,3 - 29,-

Hovězí burger z býčího krku se slaninou, cheddarem, rajčatovým relishem, salátovým lůžkem, jalapeňos papričkami a dijonskou majonézou , hranolky ( 1,3,7,10,11 )     109,-

Kuřecí prsíčko podávané na zelenině ratatouille s balsamikovou redukcí a bylinkovou ciabattou  ( 1 )    99,-

Pomalu tažená krkovička podávaná s omáčkou z černého piva, slaninovým chipsem a křenem, bramborové špecle  ( 1,3 )    105,-

ceskykuchar r

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI